Chat live seks shqiptar


14-Apr-2019 05:38

Cili pozicion në film ishte më I miri dhe unë i thash se nuk dua ta komentoj.U ngrit dhe tha shkova në dhome të fjetjes të pushoj sepse ishte tha i lodhur.Kur më tha ta prisja aty ishte duke u përgatitur të dal më shokët e tij.Dhe më tha mua kunat ndoshta ti nuk mërzitesh nëse të lë vetëm për disa orë në shtëpi. I tash por a bon me lëshu televizorin dhe kishte aty një DVD dhe kishtë një numer të madh të filmave tha nuk ka problem dhe shkoj në banjo të vazhdoj përgatitjet dhe derisa po shikoja tek filmat që kishte në DVD pashë një film që më ra shumë në sy, shkruante dicka në Frengjisht dhe nuk e kuptoja, e mora CD a futa në DVD dhe kur u hap filmi kuptova që ishte seks.Kishte pasur poashtu shpesh herë raste kur edhe ëndërroja se po boja seks me të. Dhe kaluam një kohë shumë të mirë së bashku por ai nuk ishtë aty ishte në një udhëtim dikund.Dhe derisa po qëndronim në shtëpi tek kunata aty ajo po mi tregonte disa fotografi të martesës dhe poashtu disa foto tjera. Nga ajo visit kaluan edhe disa muaj dhe mandej shkova për të dytën herë për visit kësaj radhe ishte ndryshe kur shkova në shtëpin e tyre mora vesh që kunata nuk ishtë aty por kishte shkuar për visit tek familja e saj dhe do të kthehej në mbrëmje dhe Ai kunati më tha pasi shtëpia ime ishte larg shumë të rrija aty dhe ta prisja.Disa minuta më vonë ai më kthej mbrapa ku më futi Karin e tij të trashë dhe të madh.

Chat live seks shqiptar-52

Free webcam sex to watch

Sipër neve jetonin disa student e punëtor me qera të cilët ishin kryesisht nga vende jasht Prishtinës.Drejtoj sytë nga unë e më tha të për ta ulur zërin pak televizorit dhe pastaj më pyeti a të pelqejn filmat porno edhe ty a.